✔ Το ξενοδοχείο μας τηρεί όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προφύλαξης κατά του COVID-19.

Πως να έρθετε

Με Αυτοκίνητο:

Οι Χράνοι Μεσσηνίας βρίσκονται σε απόσταση 265 χιλιομέτρων από την Αθήνα. Η διαδρομή που μπορείτε να ακολουθήσετε , εάν ξεκινήσετε από την Αττική οδό έχει ως εξής:

  • Αττική Οδός συνεχίζετε στην εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου (για περίπου 80 χλμ./40-50 λεπτά διαδρομή).
  • Μετά την Κόρινθο συνεχίζετε προς Τρίπολη (προσοχή στην οδική σήμανση για να μην χάσετε την έξοδο (απόσταση περίπου 81 χλμ./40 λεπτά διαδρομή).
  • Όταν φτάσετε στην Τρίπολη συνεχίστε την διαδρομή σας στην νέα εθνική οδό με κατεύθυνση προς Μεγαλόπολη – Καλαμάτα (85 χλμ. / 50-70 λεπτά διαδρομή).
  • Λίγο πριν φτάσετε στην Καλαμάτα στρίψτε δεξιά προς Μεσσήνη – Πεταλίδι (έχει πινακίδες) και συνεχίστε την διαδρομή σας μέχρι να φτάσετε στους Χράνους (5 χλμ από Πεταλίδι).
  • Όταν φτάσετε στους Χράνους και στην είσοδο του χωριού στρίβεται δεξιά (υπάρχει μεγάλη πινακίδα Baywatch) και ακολουθείται το δρόμο και τη σήμανση για τα επόμενα 800 μέτρα, όπου και θα βρεθείτε στην πύλη του ξενοδοχείου.

Συνολική διάρκεια ταξιδιού : 200 – 230 λεπτά

Με ΚΤΕΛ:

Από την Αθήνα εκτελούνται δρομολόγια για τους Χράνους. Η αναχώρηση γίνετε από τον κεντρικό σταθμό ΚΤΕΛ Αθηνών στον Κηφισό (Κηφισού 100, επί τις εθνικής οδού Αθηνών).

Τηλέφωνο ΚΤΕΛ Αθηνών : (+30) 210 5134273
Τηλέφωνο ΚΤΕΛ Καλαμάτας : (+30) 27210 23147

Από το Σταθμό Υπεραστικών Λεωφορείων (ΚΤΕΛ Αθήνας) στον Κηφισό, η απόσταση καλύπτεται σε 4 περίπου ώρες με δρομολόγια όλη την ημέρα.

Η Καλαμάτα συνδέεται με την Πάτρα, με λεωφορείο σε 4 ώρες και σιδηροδρομικά σε 6 ώρες. Από την Σπάρτη μέσω του Ταΰγετου, ο επισκέπτης φθάνει σε 1,5 ώρες αφού διανύσει 60 χλμ., περνώντας μέσα από δάση πεύκου και ελάτου .

Τα τοπικά ΚΤΕΛ εκτελούν δυο δρομολόγια την ημέρα με λεωφορείο σε 2 ώρες περίπου. Η Καλαμάτα απέχει 100 χλμ. από το Γύθειο και 80 χλμ. από τα σπήλαια του Διρού, που καλύπτονται με μια διαδρομή που ταιριάζει αρμονικά με το άγριο μανιάτικο τοπίο.

Θαλάσσια Πρόσβαση
Από την Πάτρα, που συνδέεται ακτοπλοϊκά με τα λιμάνια της Ιταλίας ( Αγκώνα – Πρίντεζι – Μπάρι ), ο επισκέπτης φθάνει στην Καλαμάτα σε 3 ώρες περίπου, αφού διανύσει 215 χλμ..

Η Καλαμάτα ενώνεται ακτοπλοϊκά με το Καστέλλι Κισσάμου Χανίων, τους καλοκαιρινούς μήνες, σε 7 ώρες περίπου.

Mε αεροπλάνο
Η Καλαμάτα συνδέεται τους Καλοκαιρινούς μήνες με Αθήνα και Θεσσαλονίκη και με συγκεκριμένους προορισμούς στην Ευρώπη.. Πληροφ.: τηλέφωνα 801 801 01 01 από σταθερό ή 210 35 50 500 από κινητό.

Παροχές Ξενοδοχείου