✔ Το ξενοδοχείο μας τηρεί όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προφύλαξης κατά του COVID-19.

Ξενοδοχείο Baywatch

Χράνοι Μεσσηνίας

Στο νέο ξενοδοχείο μας επιπλωμένων διαμερισμάτων 3*, που βρίσκεται στους Χράνους Μεσσηνίας σε απόσταση τριών λεπτών από τη μοναδικής ομορφιάς με τα γαλαζοπράσινα νερά και την απέραντη αμμουδιά παραλία της Χελωναριάς.

Σας περιμένουμε για να σας προσφέρουμε κάθε άνεση και τη ξεχωριστή φιλοξενία μας στο νεόδμητο συγκρότημα μας, που αποτελείται από τέσσερα διώροφα κτίρια και δεκαέξι συνολικά δίχωρα αυτόνομα και ανεξάρτητα διαμερίσματα, μεγάλη, παιδική πισίνα και jacuzzi για να απολαύσετε μοναδικές και αξέχαστες στιγμές χαλάρωσης, ξεκούρασης, ευεξίας και πολυτέλειας ατενίζοντας-όπως χαρακτηριστικά μαρτυρά και το όνομα μας- την αξεπέραστης φυσικής ομορφιάς θέα του μεσσηνιακού κόλπου και του Ταϋγέτου, που δεσπόζει επιβλητικά και συμπληρώνει το μοναδικό αυτό σκηνικό της φύσης.

Τέλεια εναρμονισμένο στο φυσικό αυτό σκηνικό αναπτύσσεται σε επίπεδα το Baywatch, στο οποίο αρχιτεκτονικά επικρατεί το στοιχείο της πέτρας, τα χρώματα και στοιχεία του φυσικού περιβάλλοντος αποδίδοντας του απόλυτη αισθητική συνοχή με αυτό. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι επισκέπτες να απολαμβάνουν μια ξένοιαστη διαμονή άρρηκτα συνδεδεμένη με τη μοναδική θέα , την αισθητική του χώρου και την υψηλής ποιότητας παρεχομένων υπηρεσιών που στο σύνολο τους ικανοποιούν και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη.

Στο Baywatch οι επιθυμίες, γίνονται πραγματικότητα…..οι μοναδικές εμπειρίες και οι αξέχαστες στιγμές χαλάρωσης δίπλα στην πισίνα απολαμβάνοντας τη μαγευτική θέα , το απίστευτο φυσικό περιβάλλον και τις υπηρεσίες που προσφέρονται στον κάθε επισκέπτη σαν να είναι μοναδικός, αποτελούν τις επιθυμίες για τις καλοκαιρινές διακοπές , που εμείς ακατάπαυστα προσπαθούμε να το κάνουμε πραγματικότητα.

Σας περιμένουμε στους Χράνους Μεσσηνίας με τις εξαιρετικές και διαφορετικές παραλίες για να σας προσφέρουμε μια αξέχαστη διαμονή στο Baywatch και να μετατρέψουμε τις καλοκαιρινές σας διακοπές σε αυτές ….των ονείρων σας!!!!

Παροχές Ξενοδοχείου

Extra Παροχές

  • Δυνατότητα σερβιρίσματος πρωινού στα δωμάτια
  • Διάρκεια πρωινού από 08:00 έως 11:30
  • 12ώρη υπηρεσία δωματίου Rοοm service
  • Παροχή φαγητού ή πρωινού σε ειδικές συσκευασίες, κατόπιν αιτήματος
  • Αλλαγή πετσετών κατόπιν αιτήματος